Historik, organisation och verksamhet

Det är alltid bra att anlita en leverantör som har en väl fungerande verksamhet, där personalen trivs, kunderna är nöjda och finanserna sunda. Du kan känna dig trygg när du väljer Kuststäd.

Kuststäd startade år 2001. Idag är vi en medelstor städfirma med cirka 50 anställda. Vi har Storgöteborg som vårt arbetsfält. Personalen trivs med sin arbetsgivare. Vi har låg sjukfrånvaro och liten personalomsättning.

Företaget har en mycket platt organisation. Och när vi växer vill vi göra det ute hos våra kunder, inte genom en allt större administrativ överbyggnad. En liten administration och lager måste vi dock ha. Du hittar oss på Flöjelbergsgatan 12 i Mölndal. En perfekt utgångspunkt för exempelvis fönsterputs i Göteborg eller kontorsstäd i Göteborg.

Kontorsstäd

Kunderna vill vi ha nära

Våra kunder finns på nära håll. Restider om cirka 30 minuter är gränsen. Då kan vi leverera hög service, erbjuda stor flexibilitet och god kvalitet. Dessutom är det mer miljövänligt med kortare resor.

Vi kan göra mer

När vi ändå har vår professionella och kunniga personal på plats hos dig, funderar vi alltid på om vi kan göra ännu mer. Flexibilitet och helhetstänk är vårt motto.

Fråga oss om en offert!

Känn dig varmt välkommen att kontakta oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet och ser fram emot att träffas.

Kontakta oss om ni har några funderingar eller bara helt enkelt vill veta mer om oss