Kontorsstäd Göteborg

Kontorsstäd Göteborg

Söker du hjälp med kontorsstäd i Göteborg? Kontorsstäd är en utmärkt lösning om du upplever att både tid och energi saknas för att hålla arbetsplatsen fräsch. Ett kontor som är rent och fräscht ökar förutsättningarna för en glad och kreativ personalstyrka som mår bra och kan fokusera på sitt jobb. Om er arbetsplats tar emot kundbesök så är det dessutom väldigt viktigt att kunderna får ett gott intryck av er och era lokaler.

Vi erbjuder städning när det passar er och strävar alltid efter att vara så diskreta och effektiva som möjligt. Vår städpersonal vet att alla kontor är unika och anpassar vår service efter dina behov och önskemål. Kontakta oss så kommer vi tillsammans överens om vad som skulle fungera bäst för dig. Varmt välkommen till oss!

Vi besvarar gärna dina frågor om kontorsstäd

Kuststäd AB finns i Mölndal och åtar sig uppdrag för små och stora företag i hela Storgöteborg. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar kring vår kontorsstäd eller vill skicka oss en offertförfrågan. Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare med dina frågor kring kontorsstäd.

Kuststäd AB erbjuder även exempelvis följande tjänster för dig med företag

Fönsterputsning | Golvvård | Fastighetsservice | Trappstädning

Kontorsstädning med hög kvalitet

Kuststäd AB erbjuder flexibel kontorsservice med ett omfattande utbud av tjänster. Vi utför till exempel daglig butiksstädning, gardintvätt, trappstädning samt service av kaffeautomaterna på er arbetsplats.

Vår kontorsstädning sker med stor omsorg och lämnar ingenting åt slumpen. Du kan med andra ord lita på att få ett lyckat resultat när du anlitar oss för kontorsstäd i Göteborg.

Kontorsstäd

Några av de moment som vanligtvis ingår i vårt kontorsstäd är:

Kontor och allmänna ytor

Fläckborttagning på golv och andra ytor
Dammsugning av golv och mattor
Dammtorkning
Tömning av papperskorgar

Toalett

Rengöring av toalettstol, handfat och kranar
Golvvård
Tömning av papperskorgar
Påfyllning av förbrukningsmaterial