Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss?

Kuststäd är ett växande företag. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är intresserad av att börja arbeta hos oss. Skicka en intresseanmälan via formuläret nedan.

Vi söker personal nu!

Vi söker personal omgående, samt över sommaren. Vi söker personer med B-körkort som är noggranna med bra initiativförmåga och engagemang.

Jobba hos oss

Fönsterputsare

Vi söker en erfaren fönsterputsare som kan arbeta på olika platser i stor Göteborg. Du ska ha goda kunskaper i fönsterputsning och vara villig att arbeta. Jobbet kommer både vara med annan personal och själv. Då du kommer behöva ta dig runt i Göteborg är körkort ett krav. Vi har många olika jobb som behöver utföras, allt från stora höghus till mindre villor.

Kuststäd är ett lokal städföretag som sysslar med lokalvård och närliggande tjänster till företag i stor Göteborg och vi har ett geografiskt område ungefär från Kungälv till Kungsbacka.

Vi leverera allt från städ, golvvård, fönsterputs, gräsklippning mm till fruktkorgar, kaffemaskiner och andra tjänster och produkter vi anser har en synergi med vår tjärnverksamhet. Vi söker en flexibel , pigg, serviceminded person helst med tidigare erfarenhet inom städning. Våra kunder finns från Kungälv till Kungsbacka men med störste delen i Central Göteborg, Mölndal och västra Göteborg. Arbetstider är varierande oftast med tidig morgon på vardagar och även helger och kvällar kan vara aktuella. Körkort är ett måste. Lokalvård och närliggande tjänster hos våra kunder i stor Göteborg. Kontorstädning, trappstädning mm.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att jobba hos Kuststäd? Skicka gärna en intresseanmälan till kontakt@kuststad.se.

Kontakta oss om ni har några funderingar eller bara helt enkelt vill veta mer om oss