Förnsterputs Göteborg

Förnsterputs Göteborg

Söker du hjälper med fönsterputs i Göteborg? Är du trött på fönsterputs, men älskar rena och skinande fönster? När solen tittar fram så syns det ofta tydligt hur smutsiga dina fönster hunnit bli sedan du putsade dem sist. Låter det bekant? Solsken är härligt, men det är inte så trevligt att ha lortiga fönsterrutor.

Låt oss hjälpa er för en problemfri fönsterputsning.

Skicka offertförfrågan gällande fönsterputs

Vi ser fram emot att hjälpa dig som söker hjälp med fönsterputs i Storgöteborg. Skicka gärna in en offertförfrågan så återkommer vi så snart vi kan.

Fönsterputsning med hög kvalitet

Fönsterputsning kan vara både besvärligt och tidskrävande. Låt oss hjälpa dig med dina fönster och få tid över för annat! Undviker du att putsa fönster på er övervåning? Våra erfarna fönsterputsare använder sig av professionell utrustning och har gedigna kunskaper i hur man utför fönsterputsning på höga höjder.

Säker fönsterputs med HiFlo™-teknik

Kuststäd AB i Göteborg använder HiFlo™-teknik vilket innebär hög säkerhet, färre transporter och fönsterputsning av högsta kvalitet. Vi erbjuder även traditionell fönsterputs och anpassar naturligtvis alla uppdrag efter dina behov och önskemål. Vår företagsidé innebär att vi erbjuder kostnadseffektiv och miljöanpassad fönsterputs till företag i Storgöteborg. Vår högsta prioritet är att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med vårt arbete.

Kuststäd

Vi putsar alla sorters fönster

Vi utför fönsterputs på till exempel verandor med inglasning, glaspartier, skyltfönster och inglasade balkonger. Funderar du på priset för fönsterputs? Fyll i och skicka in en kostnadsfri offert så återkommer vi till dig så snart vi kan. Om du är privatperson, glöm inte bort att utnyttja RUT-avdraget eftersom det sänker kostnaden betydligt.

Unna dig fönsterputsning av Kuststäd AB så att du kan njuta av utsikten från din fastighet igen. Våra erfarna fönsterputsare vet hur man utför fönsterputs på bästa sätt och genomför alla uppdrag med ett utpräglat kvalitetstänk. Du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss! Vi lovar att göra vårt yttersta för att dina fönster ska bli skinande rena.